Drukbezochte workshopavond

Drukbezochte workshopavond

Het was een enerverende workshopavond, bij modezaak PuntKomma in Bodegraven. Een groep van meer dan 30 professionals liet zich informeren over hoe zij zich zakelijk kunnen presenteren onder hun doelgroep. In een sfeervolle omgeving (dank Renske & Klaas voor de gastvrijheid in jullie prachtige winkel!) verspreidden de groepjes zich door de ruimte. En ook al waren het korte workshops (20 min), er werd veel kennis gedeeld.

Netwerken in stijl

Na 3 rondes was het tijd voor een lekker hapje en drankje. Er werd flink genetwerkt en veel deelnemers lieten zich inspireren door het prachtige aanbod in de winkel. Een aantal deelnemers liet zich vereeuwigen op een professionele profielfoto, waar kleur, kleding en visagie mooi op elkaar waren afgestemd.

Gemist?

We kijken met plezier terug op deze zeer geslaagde avond. Had jij er ook graag bij willen zijn maar paste het niet je agenda? Niet getreurd. Binnenkort organiseren we een workshopdag, waar jouw professionele presentatie centraal staat. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte!